Downloads

Weekend/kampbrief

Weekendbrief
Joepie! We gaan op weekend! Dit weekend zullen we meer te weten komen over het mysterieuze ei van Nonkel Najim en oom Imat, spannend! We kijken er naar uit! De leiding

Varia

Welkom vosjes!
Welkom vosjes op onze scouts Wij hebben er erg veel zin in. In deze brief vinden jullie enkele belangrijke data, meer info over het uniform en de trui én de gsm nummers van de leiding. Groetjes Veva, Smellie, Zazoe, Boeboetiki, Nala, Marala, Petro en Patatje
jins ontbijtmanden
Hier vindt u de verschillende type manden
Kleurplaten 3
Een bestand vol zomerse kleurplaten om bij weg te dromen!
Kleurplaat 'Ook den 3248 blijft in zijn kot'
Een zelfgemaakte kleurplaat om in te kleuren/schilderen/... en aan je raam te hangen! Liefs en hopelijk tot heel snel! De leiding
Kleurplaten 2
In dit document vinden jullie enkele fijne kleurplaten terug, deze keer in paasthema. Stuur ons zeker een berichtje via facebook of instagram indien je een tekening hebt afgedrukt & ingekleurd!
Kleurplaten 1
In dit document vinden jullie enkele fijne kleurplaten terug! Stuur ons zeker een berichtje via facebook of instagram indien je een tekening hebt afgedrukt & ingekleurd!
Infobrochure Wijnactie 2020
Ontdek hier de kwaliteitswijnen van de wijnactie 2020

Documentatie

Privacyverklaring océ
Hier de privacyverklaring van het océ
Privacyverklaring
Privacyverklaring
Uitleg updates uitvoeren
Hierin staat beschreven hoe je de drupal core update.
Uitleg "hoe een formulier aanmaken op de site"
In dit document wordt uitgelegd hoe je een formulier moet aanmaken op de site.
Het kapoenenverhaal
Het orginele kapoenenverhaal met alle dieren waaruit namen gekozen kunnen worden.
Spelen
Hier staan verschillende boekjes waarin massa's spelletjes staan. Goed voor af te drukken en mee te nemen op weekend of kamp!

Ontwerpen

Ontwerp site
Dit is het illustrator bestand waarin je de logo's van de site kan vinden.

Technieken

Techniekenboekje
Dit is een klein handig techniekenboekje met alle technieken die je als scouts nodig kan hebben op scoutsactiviteiten. Je kan dit boekje met enkele handige klikken afdrukken als een klein zakhandboekje.
Het buitenboek
Het "Buitenboek" van Scouts en gidsen Vlaanderen.
Een boekje voor fouriers
In dit boekje staan heel wat tips en gerechten voor op kamp of op weekend. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel gram per persoon vlees je nodig hebt als je met de kapoenen mee gaat. Of ken je het recept bananen met gehakt al?
Pionierenboek
In dit boek kan je meer vinden over het sjorren. Handig voor je technieken nog eens te herhalen of gewoon om inspiratie op te doen.
Code Lettertypes
Deze lettertypes worden gebruikt bij het opstellen van de opdrachten voor een tweedaagse. (Morse, abc123, Gsm, …). Er zit nu ook een nieuw lettertype tussen; De ventilator code!